Τουρκία

27 Ιανουαρίου 2014 14:15

«Διαστημικός» ο Ερντογάν… με τρισδιάστατο ολόγραμμα!

Την ώρα που η κυβέρνηση του κλονίζεται από το σκάνδαλο διαφθοράς, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού.

-

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Σμύρνη με 3D ολόγραμμα.

«Θα πάμε σε εκλογές στη σκιά των επιθέσεων που παρασκευάζονται από δίκτυα προδοτών. Καλώ όλους τους υποψήφιους δημάρχους να μην χάσουν τον χρόνο τους», είπε ο «διαστημικός» Ερντογάν.

«Παγωμένοι» στις θέσεις τους ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σύνεδροι, καθώς το σκηνικό ήταν βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Οι επικριτές του Ερντογάν έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν «φθηνό επικοινωνιακό τρικ», την ώρα που η κυβέρνηση συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς.

Όπως και αν έχει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του Ινδού πολιτικού Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτήν την τεχνολογία σε προεκλογική εκστρατεία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)