Ευρώπη

19 Ιανουαρίου 2014 13:45

«Θύελλα» αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Ολάντ

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες και οι αποκαλύψεις για το ερωτικό τρίγωνο της Γαλλίας, που τείνει να γίνει… τετράγωνο, αφού στο κάδρο μπαίνει και η Σεγκολέν!

-

Οι αποκαλύψεις για το ερωτικό γαϊτανάκι με πρωταγωνιστή τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και… συμπρωταγωνίστριες την βαλερί Τριερβελέρ και την Ζουλί Γκαγιέ δεν έχουν τέλος, με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ να μπαίνει επίσης στο κάδρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού  «Voici» ο Ολάντ ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ να… βγάλει τον φίδι από την τρύπα και να πείσει την μέχρι πρότινος επίσημη σύντροφό του ότι η σχέση τους τελείωσε, κάτι που μάλλον δεν κατάφερε ο ίδιος όταν είχε επισκεφθεί την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο.

Η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας έχει επιστρέψει στην επίσημη προεδρική κατοικία από το Σάββατο το απόγευμα, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την Ζουλί Γκαγιέ.

Η Τριερβελέρ, σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match, στο οποίο εργάζεται, βρίσκεται στην επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί, ενώ αρκέστηκε σε ένα tweet για να ευχαριστήσει όσους της συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Την ίδια ώρα, ο Φρανσουά Ολάντ, βρίσκεται μακριά από την προεδρική κατοικία, και συγκεκριμένα στην πόλη Τουλ στην κεντρική Γαλλία, όπου είχε ομιλία, κατά την οποία-όπως ήταν αναμενόμενο-δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα που συζητείται όσο τίποτα την τελευταία εβδομάδα στη χώρα του και όχι μόνο.  

Ποιος ο ρόλος της Σεγκολέν στο ερωτικό τρίγωνο;

Τη βοήθεια της πρώην συζύγου του, φαίνεται πως ζήτησε ο Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να μπορέσει ανενόχλητος να ζήσει τον έρωτά του με την Ζουλί Γκαγιέ. Σύμφωνα με το «Voici» η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, επισκέφθηκε την επίσημη σύντροφο του πρώην συζύγου της στο νοσοκομείο, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ότι αυτό έγινε με παρότρυνση του Ολάντ, ενώ δεν λείπουν και οι ισχυρισμοί ότι η ίδια η Τριερβελέρ είχε ζητήσει τη βοήθεια της Σεγκολέν όταν κατάλαβε ότι χάνει τον Φρανσουά από την αγκαλιά της.

Η Ρουαγιάλ, πάντως  χαρακτήρισε το δημοσίευμα «εντελώς αναληθές και χονδροειδές».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)