Ευρώπη

18 Ιανουαρίου 2014 19:29

Βγήκε από το νοσοκομείο η Βαλερί Τριερβελέρ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε το Σάββατο η Βαλερί Τριερβελέρ, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό, που υπέστη μετά τις αποκαλύψεις για τη μυστική σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ.

-



Η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ το απόγευμα του Σαββάτου, με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες, όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί, σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος.

Η επίσημη σύντροφος του Ολάντ εισήχθη στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, τον οποίο υπέστη μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer για τον μυστικό δεσμό του Γάλλου προέδρου με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Το γραφείο του Γάλλου προέδρου, πάντως, δεν σχολίασε την πληροφορία για το εξιτήριο της Τριερβελέρ. Ο Ολάντ, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο, σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία και στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, έχουν φουντώσει οι φήμες για «διαζύγιο» του Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, μετά και την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην… απατημένη σύντροφό του. Οι «κακές» γλώσσες λένε ότι ο Φρανσουά Ολάντ δεν την επισκέφθηκε από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της, αλλά για να της ζητήσει να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)