Γενικά

09 Ιανουαρίου 2014 13:28

Χάος στον αέρα από την ανιψιά του Ralph Lauren

Πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε στη Jenny Lauren, ανιψιά του σχεδιαστή μόδας, Ralph Lauren, η οποία προκάλεσε χάος στη διάρκεια πτήσης!

-

 

Το περιφερειακό δικαστήριο Ένις στην Ιρλανδία τιμώρησε με πρόστιμο την ανάρμοστη συμπεριφορά της Jenny Lauren, εξαιτίας της οποίας πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Σάνον στην Ιρλανδία.

Η 41χρονη γυναίκα προκάλεσε πρόβλημα στο αεροπλάνο της εταιρείας Delta που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Βαρκελώνη στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας της μέθης της, σε βαθμό μάλιστα που θεωρήθηκε επικίνδυνη για τους επιβάτες. Η ίδια ήταν εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορέσει να τη συνεφέρει.

Από τη συμπεριφορά της επηρεάστηκαν 107 επιβάτες, αφού δέκα έχασαν προγραμματισμένες, επόμενες πτήσεις, 70 έπρεπε να διανυκτερεύσουν στην Ιρλανδία προκειμένου να μπορέσουν να βρουν άλλη πτήση, ενώ άλλοι 27 εγκλωβίστηκαν στο τοπικό αεροδρόμιο για δύο νύχτες.

Ο δικαστής έκκρινε ότι τα γεγονότα που περιγράφηκαν στο δικαστήριο ήταν εξαιρετικά σοβαρά και τρομακτικά για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Είπε ότι η παραμικρή απόκλιση από τους κανόνες του αεροσκάφους μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)