ΗΠΑ - Καναδάς

22 Δεκεμβρίου 2013 08:34

Υπάρχει Άϊ Βασίλης και μοιράζει δώρα στους αιθέρες!

Μία ευχάριστη και παράλληλα πρωτότυπη εμπειρία έζησαν επιβάτες καναδικής αεροπορικής εταιρείας που ταξίδεψαν από το Τορόντο για το Κάλγκαρι.

-

Η καναδική αεροπορική εταιρεία Westjet απόλυτα προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων χάρισε στους ανυποψίαστους επιβάτες της που ταξίδευαν από το Τορόντο στο Κάγλκαρι μία ευχάριστη έκπληξη. Δημιούργησαν έναν ψηφιακό Αϊ Βασίλη ο οποίος ζητούσε από τους πρωταγωνιστές των γιορτών που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά-αλλά και από τους μεγάλους- να τον ενημερώσουν για το δώρο που θα λαχταρούσαν αυτές τις γιορτές.

Δύσπιστοι και θεωρώντας ότι επρόκειτο για φάρσα, πολλοί ζήτησαν δώρα μεγάλης αξίας, όπως tablets, φωτογραφικές μηχανές, ακόμα και τηλεοράσεις, ενώ άλλοι, που πίστεψαν, ζήτησαν πιο «λογικά» πράγματα όπως λούτρινα αρκουδάκια.

Και εδώ ταιριάζει απόλυτα το αν έχεις τύχη διάβαινε… Όλοι οι επιβάτες ανοίγοντας τις αποσκευές τους βρήκαν μέσα σε αυτές ό,τι είχαν ζητήσει, από σοκολάτες και λούτρινα ζωάκια μέχρι βιντεοκάμερες και κονσόλες παιχνιδιών. Φυσικά όμως και η τόλμη έχει και τα όρια της, διότι κάποια κυρία που ζήτησε από τον Αϊ Βασίλη ένα αυτοκίνητο το παρέλαβε μεν αλά σε μινιατούρα και κάποια άλλη που παρήγγειλε «έναν όμορφο σύντροφο» της χάρισε τον Κεν τον φίλο της Μπάρμπι.

Οι 150 υπάλληλοι της Westjet –που είχαν 4 ώρες στη διάθεσή τους-σάρωσαν τα καταστήματα του αεροδρομίου του Κάλγκαρι για να βρουν τα… 357 δώρα που είχαν παραγγελθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)