Ευρώπη

29 Νοεμβρίου 2013 16:35

Γερμανία: Σύλληψη αστυνομικού για νέα υπόθεση κανιβαλισμού

Ένας Γερμανός αστυνομικός, που εργάζεται στο ιατροδικαστικό τμήμα, κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν άνδρα που γνώρισε μέσω μίας ιστοσελίδας η οποία έχει ως βασικό θέμα τον κανιβαλισμό.

-



Πρόκειται για έναν 55χρονο, που είναι γνωστός ως Detlev G, ο οποίος και συνελήφθη μετά τον εντοπισμό μερών του σώματος του 59χρονου θύματος στον κήπο του σπιτιού του, σε ορεινή περιοχή, κοντά στην Δρέσδη.

Ο 55χρονος είχε γνωρίσει τον 59χρονο άνδρα από το Αννόβερο, που αγνοείται από τις αρχές Νοεμβρίου, σε μία παράξενη ιστοσελίδα που έχει ως θέμα τον κανιβαλισμό και πιστεύεται ότι ήταν ερωτικός του σύντροφος. Ο Γερμανός αστυνομικός, σύμφωνα με την Bild, εργάζεται στο ιατροδικαστικό τμήμα στην Κρατική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Σαξονίας και σύμφωνα με την αστυνομία είχε εμμονή με τον κανιβαλισμό.

Οι αστυνομικές αρχές της Δρέσδης ανακοίνωσαν ότι το θύμα βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε και ορισμένα μέρη του σώματός του βρέθηκαν θαμμένα σε ιδιοκτησία του κατηγορούμενου. Οι αρχές ερευνούν πλέον τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν και αναζητούν τα υπόλοιπα που λείπουν ώστε να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση κανιβαλισμού, καθώς πιστεύουν ότι ο 55χρονος έφαγε μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, ο Detlev είχε χωρίσει με τη γυναίκα και στη συνέχεια είχε ξεκινήσει ερωτική σχέση με έναν άνδρα, πράγμα που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι η σχέση του με το θύμα είχε και ερωτική διάσταση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι παραδέχθηκε τις πράξεις του όταν έφτασε στο σπίτι του η αστυνομία για να τον συλλάβει, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, τους οδήγησε ο ίδιος στο σημείο που είχε θάψει τα ανθρώπινα μέλη.

Η υπόθεση έχει πολλές ομοιότητες με την υπόθεση του Άρμιν Μάιβες, του «κανίβαλου του Ρότενμπουργκ»,που φυλακίστηκε το 2002 επειδή σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν προγραμματιστή από το Βερολίνο, ο οποίος ήθελε να φαγωθεί.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)