ΗΠΑ - Καναδάς

29 Νοεμβρίου 2013 15:56

Φαντασμαγορική παρέλαση για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Πλούσιο θέαμα απόλαυσαν οι Νεοϋορκέζοι στην παρέλαση που διοργάνωσε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για την Ημέρα των Ευχαριστιών…. παράλληλα με τις εκπτώσεις, οι οποίες φέτος ήρθαν μία ημέρα νωρίτερα.

-

Ο Σνούπι, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Σπάιντερμαν και ο Άι-Βασίλης ήταν όλοι εκεί… Στην 87η παρέλαση για την Ημέρα των Ευχαριστιών που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη η αλυσίδα καταστημάτων Macy’s.

Αν και αρχικά εκφράζονταν φόβοι πως οι ισχυροί άνεμοι θα εμπόδιζαν την εμφάνιση των τεράστιων μπαλονιών, ο καιρός έκανε τη χάρη στους διοργανωτές και οι διάσημοι ήρωες καρτούν ακολούθησαν το άρμα με τον Άι-Βασίλη στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Άνδρες και παιδιά, κυρίως, το διασκέδασαν με την ψυχή τους, γιατί οι περισσότερες γυναίκες το έριξαν στο… shopping therapy.

Οι εκπτώσεις της «Μαύρης Παρασκευής» (Black Friday) ξεκίνησαν φέτος μία ημέρα νωρίτερα, από την Πέμπτη, προκειμένου να δουν «άσπρη μέρα» οι καταστηματάρχες.

Δείτε χαρακτηριστικές σκηνές από την εισβολή γυναικών στα εμπορικά κέντρα που υιοθέτησαν το μέτρο και έφεραν τις εκπτώσεις μία ημέρα νωρίτερα από την καθιερωμένη Black Friday.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)