ΗΠΑ - Καναδάς

25 Νοεμβρίου 2013 18:40

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενόπλου στο Γέιλ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός ενόπλου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου Γέιλ, στο κέντρο της πόλης Νιου Χέιβεν.

-



Σύμφωνα με την New York Post, το πανεπιστήμιο επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τις αναφορές για ένα άτομο οπλισμένο κοντά στην παλιά πανεπιστημιούπολη και κάλεσε τους φοιτητές να βρουν ασφαλές καταφύγιο. «Δεν είναι τεστ», επισημαίνεται στο μήνυμα.

Νωρίτερα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γέιλ ειδοποίησαν μέσω μηνυμάτων τους φοιτητές ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές για έναν άνδρα που περιφέρεται οπλισμένος στις εγκαταστάσεις.

Το μήνυμα ανέφερε ότι υπήρξε μία σχετική ανώνυμη κλήση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα από τηλεφωνικό θάλαμο και καλούσε τους μαθητές να παραμείνουν στις θέσεις τους, χωρίς όμως να δοθεί επίσημη εντολή για εκκένωση του Πανεπιστημίου.

Αρκετοί φοιτητές, πάντως, σύμφωνα με την New York Post, είπαν ότι δεν παρατήρησαν τίποτα ασυνήθιστο εκτός από τα προειδοποιητικά μηνύματα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)