ΗΠΑ - Καναδάς

22 Νοεμβρίου 2013 16:39

«Ο άνθρωπος με την ομπρέλα» και οι θεωρίες συνομωσίας για τη δολοφονία Κένεντι

Τον «άνθρωπο με την ομπρέλα» επαναφέρουν στο προσκήνιο οι New York Times, 50 χρόνια μετά τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στο Ντάλας.

-


«Ο άνθρωπος με την ομπρέλα» είναι η μια ταινία μικρού μήκους του θρυλικού κινηματογραφιστή και δημιουργού ντοκιμαντέρ Errol Morris, που μιλά για την δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ.

Το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 6,5 λεπτών αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό της ημέρας που δολοφονήθηκε ο Κένεντι, καθώς μέσα από την προσεκτική παρατήρηση του υλικού από την μαγνητοσκόπηση της αυτοκινητοπομπής του Προέδρου, εντοπίστηκε ένας άνθρωπος ντυμένος στα μαύρα, ο οποίος κρατούσε ανοιχτή μια μαύρη ομπρέλα.  Το περίεργο όμως σε αυτό είναι ότι εκείνη η ημέρα ήταν ιδιαίτερα ηλιόλουστη στο Ντάλας…

Ακόμα περισσότερο προβληματίζει το γεγονός ότι ο μυστηριώδης άνθρωπος με την ομπρέλα στέκεται στο σημείο ακριβώς από όπου οι σφαίρες άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο του Κένεντι, γεγονός που πυροδότησε πολλές θεωρίες συνομωσίας….

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)