Ευρώπη

20 Νοεμβρίου 2013 18:49

Ένας ο δράστης των πυροβολισμών στη Liberation και τη Societe Generale

Την εκδοχή του ενός και μοναδικού δράστη για τους πυροβολισμούς, τη Δευτέρα, στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και στην Societe Generale, στο Παρίσι, επιβεβαίωσαν οι αναλύσεις δειγμάτων DNA.

-


"Τα δείγματα DNA από τους κάλυκες που βρέθηκαν στην Liberation και στη Societe Generale όπως και από την πόρτα του αυτοκινήτου του ομήρου δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Η υπόθεση ενός και μοναδικού δράστη συνεπώς επιβεβαιώνεται", δήλωσε ο εισαγγελέας της Ναντέρ, Ρομπέρ Ζελί.

Ο ύποπτος, ηλικίας 35 έως 45 ετών, πιθανόν Ευρωπαίος, μπορεί να είναι και ο δράστης της επίθεσης την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού σταθμού BFMTV.

Τη Δευτέρα, ένοπλος πυροβόλησε μέσα στα γραφεία της Liberation  τραυματίζοντας σοβαρά έναν φωτογράφο. Στη συνέχεια άνοιξε πυρ στη Societe Generale στη συνοικία Λα Ντεφάνς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς. Ένας αυτοκινητιστής, εξάλλου, κατέθεσε ότι ένοπλος τον "κράτησε όμηρο" επί σχεδόν 20 λεπτά, αναγκάζοντάς να τον αφήσει κοντά στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)