Ευρώπη

19 Νοεμβρίου 2013 14:29

Η Κέιτ δεν αφήνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να πάρει Playstation

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου εξέφρασε το παράπονο του σε μικρούς φίλους που συνάντησε σε εκδήλωση της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA).

-

Την πρώτη του επαφή με το νέο Playstation 4 είχε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) στο Λονδίνο. Ο Δούκας του Κέμπριτζ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι ενθουσιώδης gamer, αλλά η σύζυγος του δεν τον αφήνει να πάρει τη νέα κονσόλα, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Ο Ουίλιαμ έπαιξε για λίγο με τους νεαρούς και έδειξε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό τους. «Ξέρω πως είναι εθιστικό και θα ήθελα να αποκτήσω ένα. Όμως, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε η Κέιτ…», είπε γελώντας, για να προσθέσει πως δεν τους μένει πολύς ελεύθερος χρόνος λόγω της φροντίδας του μωρού.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι Πρόεδρος της BAFTA και παρέστη στην εκδήλωση για να παρουσιάσει την πρωτοβουλία «Give Something Back», καλώντας τους βετεράνους του κινηματογράφου και της τηλεόρασης να αφιερώσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν τους νέους που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στο χώρο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)