ΗΠΑ - Καναδάς

08 Νοεμβρίου 2013 18:35

Ήταν ομοφυλόφιλη η σύζυγος του δημάρχου της Νέας Υόρκης

Δεν μασάει τα λόγια της και το αποδεικνύει η Σιρλάν Μακρέι- σύζυγος του νεοεκλεγέντος δημάρχου της Νέας Υόρκης- η οποία αποκάλυψε πως ήταν ομοφυλόφιλη.

-

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Essence”-μία μέρα μετά την πανηγυρική εκλογή του Μπιλ Ντε Μπλάζιο-κάνει μια αναδρομή στο σκανδαλώδες παρελθόν της, αλλά και to πώς γνώρισε τον σύζυγό της, αναφέροντας πως μέχρι τα 17 της που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη, δεν είχε βγει με άνδρα.

Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι που γνώρισε τον Ντε Μπλάζιο και όλα άλλαξαν. «Ένιωσα ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για εμένα. Παρ ότι δείχνουμε να είμαστε διαφορετικοί, έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε ένα συμβατικά αντισυμβατικό ζευγάρι», αναφέρει η Σιρλάν Μακρέι.

Παρ’ ότι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης γνώριζε το λεσβιακό παρελθόν της συζύγου του αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να το βάλει… στα πόδια. Μάλιστα η Σιρλάν Μακρέι τον παρέπεμψε να διαβάσει μία εργασία που είχε κάνει στο Πανεπιστήμιο με τίτλο «Είμαι λεσβία» λέγοντας του ότι «Δες, αυτή είμαι και πρέπει να το διαβάσεις αυτό». Τον ταρακούνησα, αλλά δε το έδειξε. Έδειχνε άνετος», είπε η Μακρέι.

Παράλληλα, η σύζυγος του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως όταν πρωτοσυνάντησε τον Ντε Μπλάζιο το 1991 φορούσε ρούχα εμπνευσμένα από τη Δυτική Αφρική και είχε ένα σκουλαρίκι στη μύτη. «Ο Μπιλ μου αποκάλυψε αργότερα ότι με είχε ερωτευθεί από την πρώτη ματιά. Παρατήρησα πόσο όμορφος, έξυπνος και αστείος ήταν. Έκανε όλο τον κόσμο να γελάει», πρόσθεσε. Το ότι επρόκειτο για έναν λευκό άνδρα δεν αποτελούσε εμπόδιο, αυτό που την προβλημάτιζε ήταν ότι ο Ντε Μπλάζιο ήταν έξι χρόνια νεότερός της, είπε χαρακτηριστικά η Σιρλάν Μακρέι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)