ΗΠΑ - Καναδάς

08 Νοεμβρίου 2013 09:28

Λιώμα από το μεθύσι, μετά το κρακ, ο Δήμαρχος του Τορόντο

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξακολουθεί να παραμένει ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με την συμπεριφορά του.

-



Λίγα 24ωρα αφότου παραδέχτηκε ότι κάπνισε κρακ, ζητώντας συγγνώμη, μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού βίντεο, ο δήμαρχος του Τορόντο εμφανίστηκε αυτή τη φορά μεθυσμένος σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Toronto Star. O Ρομπ Φορντ, που εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο να απειλεί ότι θα σκοτώσει κάποιον, παραδέχθηκε την Πέμπτη ότι βρισκόταν σε «κατάσταση μέθης».

Στο θολό βίντεο,  που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας και το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου, ο Φορντ είναι ταραγμένος, χτυπάει τα χέρια του μεταξύ τους και επαναλαμβάνει μηχανικά ότι θέλει να σκοτώσει κάποιον ενώ τουλάχιστον άλλο ένα άτομο τον παρακινεί να συνεχίσει.

«Θα πεθάνει, ή αυτός, ή εγώ», ακούγεται να λέει ο δήμαρχος. «Χρειάζομαι δέκα λεπτά για να βεβαιωθώ ότι πέθανε. Θα έχει τελειώσει σε πέντε», προσθέτει και συνεχίζει τις απειλές με ύβρεις. Συγκεκριμένα, λέει ότι «θα τον σκοτώσει τον μπάσταρδο, θα είναι φόνος εκ προμελέτης» και απειλεί ότι «θα του κόψει το λαιμό» και «θα του βγάλει τα μάτια».

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο δήμαρχος του Τορόντο βγήκε από το Δημαρχείο και ζήτησε εκ νέου συγγνώμη. «Το μόνο που μπορώ να πω, ξανά, είναι ότι έχω κάνει λάθη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβεβαιώσω το λαό ότι (...) Δεν ξέρω τι να πω. Προφανώς, ήμουν πολύ, πολύ μεθυσμένος», τόνισε σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο Ρομπ Φορντ διέψευδε επί έξι μήνες τα δημοσιεύματα ότι είχε καπνίσει κρακ,  ωστόσο την Τρίτη παραδέχτηκε την ύπαρξη ενός βίντεο που τον δείχνει να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά υποστήριξε ότι δεν είναι τοξικομανής. Πάντως, αρνήθηκε να παραιτηθεί ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)