Τουρκία

07 Νοεμβρίου 2013 17:54

Προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της σε ένα ζευγάρι Γερμανών

Μία 22χρονη συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη, όταν επιχείρησε να πουλήσει το μωρό της σε ένα ζευγάρι Γερμανών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

-

Η τουρκική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο διακρίνεται η συναλλαγή μεταξύ της 22χρονης μητέρας και του ζευγαριού που προσέγγισε για να πουλήσει το μωρό της.

Η Ντινάρα Α. από το Τουρκμενιστάν εμφανίζεται να φθάνει με ταξί στο αεροδρόμιο, έχοντας μαζί το μωρό της. Εκεί συναντά το ζευγάρι των Γερμανών, με το οποίο έχει έρθει σε επαφή για να τους πουλήσει το βρέφος.

Η μητέρα κατευθύνεται στις τουαλέτες του αεροδρομίου και λίγο αργότερα την ακολουθεί η άλλη γυναίκα. Στη συνέχεια η δεύτερη γυναίκα φεύγει με το μωρό.

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, η μητέρα από το Τουρκμενιστάν επιχείρησε να πουλήσει το μωρό της έναντι 1.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή περίπου 370 ευρώ. Η γερμανίδα, φοβούμενη πως θα συλληφθεί, υποστήριξε ότι βρήκε το μωρό στις τουαλέτες, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε στις αρχές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)