Αθλητικά

03 Ιουλίου 2024 06:36

Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)

Ποια ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)
-

Του Γιώργου Ανανίδα

Η φάση των ομίλων του Copa America 2024 ολοκληρώθηκε, με την Κολομβία να κατακτάει την κορυφή του Δ’ Ομίλου έπειτα από το 1-1 με τη Βραζιλία. Νίκη με 2-1 για την Κόστα Ρίκα στο άλλο ματς του Ομίλου, με την Παραγουάη να αποχωρεί από την διοργάνωση χωρίς να έχει πάρει έστω έναν βαθμό.

Στο πολυαναμενόμενο ματς της βραδιάς, ίσως και των ομίλων γενικότερα, δύο εκ των φαβορί της διοργάνωσης διασταυρώθηκαν και έμειναν στην ισοπαλία.

Κόπα Αμέρικα - Βραζιλία - Κολομβία

Οι «καφετέρος» ξεκίνησαν πολύ δυνατά, με τον Χάμες να σουτάρει από μακριά, βλέποντας τη μπάλα να χτυπάει τελικά το δοκάρι στο 8’.

Τέσσερα λεπτά μετά, επιβλήθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και η Βραζιλία άνοιξε το σκορ με την άψογη εκτέλεση φάουλ του Ραφίνια.

Κόπα Αμέρικα - Βραζιλία - Κολομβία

Στο 16’, ο Χάμες απείλησε ξανά χωρίς αποτέλεσμα, λίγο πριν ο Ντάβιντσον Σάντσες σκοράρει. Ωστόσο, το τέρμα του με την αρωγή του VAR ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο Ροντρίγκες απείλησε για τρίτη φορά στο 34’, όμως ο Άλισον ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Στιγμές πριν κλείσει το ημίχρονο, η Κολομβία βρήκε το γκολ που άξιζε με τον Μουνιός ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή από τον Κόρντομπα και έκανε το 1-1.

Κόπα Αμέρικα - Βραζιλία - Κολομβία

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, μαζί και οι ευκαιρίες, καθώς οι δύο ομάδες μάλλον συμβιβάστηκαν.

Ο Ραφίνια απείλησε με εκτέλεση φάουλ στο 59’, ενώ από εκεί και έπειτα όλες οι καλές στιγμές ανήκαν στην ομάδα του Νέστορ Λορέντζο.

Κόπα Αμέρικα - Βραζιλία - Κολομβία

Η Κολομβία θα παίξει με τον Παναμά στην επόμενη φάση, ενώ η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη.

Πλέον, το Copa America περνάει στη νοκ-άουτ φάση, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στις 04:00, όπου η πρωταθλήτρια Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ. Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)