Media

05 Ιουλίου 2024 12:40

Πάμε Δανάη: Φινάλε για τη Δανάη Μπάρκα - "Δεν αποχαιρετιόμαστε"

Πάμε Δανάη: Φινάλε για τη Δανάη Μπάρκα - "Δεν αποχαιρετιόμαστε"

-

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, "Πάμε Δανάη" έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα επέλεξε να φορέσει σήμερα το ίδιο φόρεμα που φόρεσε πριν από τέσσερα χρόνια στο ξεκίνημα της εκπομπής της, ενώ στο φινάλε έδωσε ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Λίγο πριν το κλείσιμο η Βίκυ Παγιατάκη, ο Τίμος Ζαχαράτος, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης πήραν τον λόγο και εμφανώς συγκινημένοι αναφέρθηκαν στην πορεία τους στην εκπομπή και τη χρονιά που πέρασε.

Με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες και τους συντελεστές της εκπομπής, όπως και το Mega, ενώ έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

"Δεν αποχαιρετιόμαστε, αλλά είναι ωραίο να ακούγονται και τα ευχαριστώ. Μας εύχομαι να διατηρήσουμε τη χαρά μας και την τρέλα μας όπου κι αν είμαστε. Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε εσάς. Και εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ στο Mega και όπου αλλού" είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Δανάη Μπάρκα μετά από τέσσερα χρόνια δεν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega, αλλά στη μεσημεριανή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)