Γενικά

22 Μαρτίου 2019 17:00

Ρούνεϊ: δεν αντέχω να δω τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια

Χαρακτήρισε εφιάλτη το ενδεχόμενο να κατακτήσουν οι “κόκκινοι” τον τίτλο στην Premier League και ευχήθηκε να το πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι.

Ρούνεϊ: δεν αντέχω να δω τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια
-

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ, παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να αντέξει στη σκέψη ότι η παλιά μεγάλη αντίπαλός του, η Λίβερπουλ, θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο της Premier League αυτήν τη σεζόν.

Ο Ρούνεϊ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του, από την μεγάλη αντίπαλο της Λίβερπουλ, την Έβερτον, πριν μετακινηθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ότι θα προτιμούσε να υποστηρίξει την Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου στην αγγλική Premier League.

Η Λίβερπουλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο πόντους περισσότερο από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

«Είναι ένας σπουδαίος λόγος να βρίσκεσαι μακριά από τη χώρα, όταν οι δύο αυτές ομάδες διεκδικούν τον τίτλο», δήλωσε στο talkSPORT ο Ρούνεϊ, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS), με την DC Γιουνάιτεντ.

«Ελπίζω ότι η Μάνστεστερ Σίτι θα κόψει πρώτη το νήμα, πριν από την Λίβερπουλ. Δεν θα μπορούσα να την δω να κερδίσει (το πρωτάθλημα), θα ήταν ένας εφιάλτης για οποιονδήποτε φίλο της Έβερτον. Θυμάμαι ότι το 2005 η Λίβερπουλ κέρδισε το Champions League και εξακολουθούν να μιλάνε για αυτό τώρα. (Αν κερδίσουν το πρωτάθλημα) θα μιλάνε για αυτό άλλα 10 ή 15 χρόνια».

Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος εδώ και 29 χρόνια και εάν τα καταφέρει φέτος, θα φτάσει τους 19 τίτλους στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, έναν λιγότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)