Γενικά

17 Μαρτίου 2019 15:25

Ημιμαραθώνιος: Νίκη ρεκόρ για τον Καραΐσκο

Ο δεύτερος στον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 πέτυχε την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση.

Ημιμαραθώνιος: Νίκη ρεκόρ για τον Καραΐσκο
-

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο νικητής στους άνδρες του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Ο αθλητής του Πανελληνίου ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1 ώρα 08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτίωσε το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

Ο δεύτερος στον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 πέτυχε την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση και παράλληλα πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάστασή του ενόψει των αγώνων μαραθωνίου που ακολουθούν.

Ο Θοδωρής Αναγνώστου (Δρομέας Αμαρουσίου) τερμάτισε δεύτερος με επίδοση 1 ώρα 08.30, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισός) με 1 ώρα 08.38.

«Ήθελα πολύ την πρώτη θέση. Στον αγώνα αντιμετώπισα κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι μου, αλλά ευτυχώς με βοήθησε η ζέστη. Αυτός είναι ο καιρός μου. Με βοηθάει πολύ η υψηλή θερμοκρασία. Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισα, κατάφερα να ρισκάρω. Δεν έκοψα στις ανηφόρες και συνέχισα με ένταση, όπως και σε αυτή του τερματισμού. Είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη διαδρομή. Μετά την τελευταία στροφή, δεν έβλεπα. Συνέχιζα μόνο...» δήλωσε μετά τη νίκη του ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)