Ποδόσφαιρο

27 Φεβρουαρίου 2019 09:33

Στις τρίχες... επενδύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου επιστρέφει στη Μαδρίτη, αυτήν τη φορά ως επιχειρηματίας.

Στις τρίχες... επενδύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
-

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη ως επιχειρηματίας. Ο διάσημος Πορτογάλος, θα επενδύσει σε κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών που θα ανοίξει στη Μαδρίτη. Ένα διαφορετικό επενδυτικό σχέδιο, μετά την ξενοδοχειακή αλυσίδα του με τον όμιλο Pestana, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Αυτήν την φορά συνεργάζεται σε ποσοστό 50% με την Insparya, πορτογαλικής προέλευσης, στην πρώτη της ...περιπέτεια στη διεθνή αγορά. Μία εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και θα κάνει το πρώτο της διεθνές βήμα στη Μαδρίτη. Πρόκειται για μία επένδυση, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η νέα κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών του Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανοίξει τις πόρτες της στις 18 Μαρτίου. Θα στεγάζεται σε κτήριο 2.500 τ.μ., χωρισμένο σε έξι ορόφους, με 18 αίθουσες χειρουργικής για μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Οι τιμές θα αρχίζουν από 4.000 ευρώ.

«Μου αρέσει να στοιχηματίζω σε επιχειρηματικά έργα με συμπαγή χαρακτηριστικά. Για να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο η καλύτερη εταιρεία που έχουμε στην Πορτογαλία. Είμαι παθιασμένος με την υγεία, την τεχνολογία και την έρευνα. Και είναι τομείς στους οποίους ήθελα να επενδύσω», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)