Ποδόσφαιρο

21 Ιανουαρίου 2019 22:34

Έβρισε χυδαία αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο Ανρί (βίντεο)

Το απίστευτο ξέσπασμα του πρώην «σούπερ σταρ» των γηπέδων αλλά και η δημόσια συγνώμη…

Έβρισε χυδαία αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο Ανρί (βίντεο)
-

Σε ελεύθερη πτώση η ιστορική Μονακό, φιγουράροντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (19η θέση) του γαλλικού πρωταθλήματος.

Τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα, έχουν προκαλέσει κλυδωνισμούς στις τάξεις της ομάδας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ξέσπασμα του τεχνικού των “Μονεγάσκων”, Τιερί Ανρί. κατά τη διάρκεια της εντός έδρας συντριβής από το Στρασβούργο (5-1) και είχε αρνητικό πρωταγωνιστή 

Ενώ, λοιπόν, το σκορ ήταν στο 2-1, ένας παίχτης των φιλοξενουμένων απομάκρυνε παράτυπα την μπάλα προκειμένου ν’ αποτρέψει στους “Μονεγάσκους” να την επαναφέρουν αμέσως. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια εξόργισε τον Ανρί με αποτέλεσμα να τον βρίσει με χυδαίο τρόπο: «Την πο#τ@@@@ τη γιαγιά σου». 

Η συγνώμη του Γάλλου 

Όπως ήταν φυσικό, το ξέσπασμα του εμβληματικού άσου των γηπέδων σήκωσε κύμα κατακραυγής από τα Μ.Μ.Ε, ενώ, στον αντίποδα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο πλευρό του, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για μια… κακιά στιγμή.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού πλέον είχε ανακτήσει την ψυχραιμία του, ο 41χρονος τεχνικός με καταγωγή από την Μαρτινίκα απολογήθηκε δημόσια: 

«Είναι μια έκφραση του δρόμου και δυστυχώς τη χρησιμοποίησα. Μετανιώνω και απολογούμαι. Ήταν μια ανθρώπινη αντίδραση και καθόλου επαγγελματική. Ίσως αν το έλεγα στα αγγλικά να μην γινόταν θέμα! Πλάκα κάνω, αλίμονο, δεν έπρεπε να το πω καθόλου», ήταν τα λόγια του Τιερί Ανρί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)