Μπάσκετ

20 Δεκεμβρίου 2018 19:19

“Χώρισαν” Παναθηναϊκός και Πασκουάλ

Ποιός αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της πράσινης ΚΑΕ.

“Χώρισαν” Παναθηναϊκός και Πασκουάλ
-

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά τη οργή που προκάλεσε σε Διοίκηση και κόσμο της ομάδας η συντριβή απο την Ρεάλ και ο αποκλεισμός απο την 8άδα της Euroleague

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για το "διαζύγιο" του προπονητή απο την "πράσινη" ΚΑΕ!

Η εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ, τελευταία απο μια σειρά κακών εμφανίσεων στην Ευρώπη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος σηκώνεται απο τον πάγκο της ομάδας μετά από 26 μήνες!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη βρει και τον αντικαταστάτη του, ώστε να μην υπάρξει μεγάλη περίοδος αναταραχής στην ομάδα.

Ττην ομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο θα κοουτσάρουν οι Βόβορας, Παναγιωτόπουλος και Αλβέρτης. Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Βόβορας τόνισε «καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν τον Τσάβι στην πόρτα της εξόδου οι Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ, ενώ δύσκολη θεωρείται και η παραμονή στην ομάδα του Λούκας Λεκαβίτσιους. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)