Ποδόσφαιρο

07 Δεκεμβρίου 2018 22:42

Ρίβερ-Μπόκα: τρίβουν τα χέρια τους οι Μαδριλένοι για τα οικονομικά οφέλη

Την ίδια ώρα, μετανιωμένος δηλώνει ένας από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ που συνελήφθη για την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς.

Ρίβερ-Μπόκα: τρίβουν τα χέρια τους οι Μαδριλένοι για τα οικονομικά οφέλη
-

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι να ηχήσει εναρκτήριο σφύριγμα του πολυσυζητημένου δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Μπορεί οι δύο “αιώνιοι αντίπαλοι” της Αργεντινής να περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό που θα κρίνει το βαρύτιμο τρόπαιο, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους επιχειρηματίες στην πόλη που θα φιλοξενήσει το ματς. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ομοσπονδίας επιχειρήσεων της Μαδρίτης, τα έσοδα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Από αυτά, τα μισά θα εισχωρήσουν στα ταμεία των διοργανωτών, ένα 25% θα διανεμηθεί στους χώρους εστίασης της ισπανικής πρωτεύουσας, ένα 10% θα καρπωθούν τουριστικά θέρετρα, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα έχει αποδέκτες χορηγούς, αεροπορικές εταιρίες και εμπόρους.

«Ο τελικός θα κάνει πολύ καλό στην Μαδρίτη, γύρω στα 200.000.000 άνθρωποι θα τον παρακολουθήσουν και θα δει όλος ο κόσμος τι σημαίνει Μαδρίτη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του συλλόγου επιχειρηματιών της Ισπανίας, Χουάν Λαθάρο, ενώ η Ένωση Ξενοδοχείων στην Μαδρίτη γνωστοποίησε πως αυτήν την εβδομάδα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της ισπανικής πρωτεύουσας ανέρχεται στο 92%.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΠΑΔΟΥ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μετανιωμένος ο οπαδός της Ρίβερ που συνελήφθη για την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι, ωστόσο, τα συναισθήματα που διακατέχουν έναν οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος ενεπλάκη στα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πρόκειται  για τον Ματίας Φίρπο, ο οποίος μολονότι… κουρεύτηκε για να ξεγελάσει τις Αρχές, οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο θερμόαιμος οπαδός των “εκατομμυριούχων” δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, αποδίδοντας τη συμμετοχή του στην επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα σε… κακιά στιγμή: «Ήταν μια στιγμή στην οποία δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου και αλήθεια έχω μετανιώσει. Ήμουν με την οικογένειά μου και δεν κάνω τέτοια πράγματα», υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, προτού αφεθεί ελεύθερος, εν αναμονή της δίκης του στο Μπουένος Άιρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)