Ποδόσφαιρο

07 Δεκεμβρίου 2018 21:51

Ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα: σάλος με τον δημοσιογράφο “φάντασμα”

Η εφημερίδα που δήθεν εκπροσωπούσε έχει κλείσει εδώ και 6 χρόνια, ενώ – σύμφωνα με καταγγελία – δεν υπήρξε ποτέ ρεπόρτερ με αυτό το όνομα.

Ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα: σάλος με τον δημοσιογράφο “φάντασμα”
-

Ισχυρό πλήγμα, όσον αφορά στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, δέχθηκε ο θεσμός της “Χρυσής Μπάλας”. Και αυτό γιατί η διαδικασία ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τη χρονιά που πέρασε, στιγματίστηκε από έναν… δημοσιογράφο “φάντασμα”.

Ειδικότερα, στην ψηφοφορία που διηύθυνε το “France Football” συμμετείχε εκπρόσωπος ενός μέσου από τις Κομόρες, το οποίο, ωστόσο, εδώ και πολύ καιρό δεν βρίσκεται σε λειτουργία.

Ο λόγος για την εφημερίδα “Αl Balad Comores”, η λειτουργία της οποίας έχει ανασταλεί εδώ και έξι χρόνια, με τον φερόμενο ως δημοσιογράφο της, Αμπντού Μπόινα, να αποτελεί πρόσωπο παντελώς άγνωστο!

Την… ανυπαρξία του εν λόγω ανθρώπου και το “λουκέτο” της εφημερίδας επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα alwatan.net, ο Τοϊμίμου Αμπντού, πρώην φωτογράφος της “Αl Balad Comores”, επισημαίνοντας τα εξής: «Μου προκαλεί έκπληξη πως η εφημερίδα “Αl Balad Comores” υπάρχει. Το ξέρω και είναι πραγματικότητα: αυτή η εφημερίδα έχει κλείσει εδώ και σχεδόν έξι χρόνια. Σε αυτή την εφημερίδα, μάλιστα, δεν δούλεψε ποτέ ρεπόρτερ με το όνομα Αμπντού Μπόινα».

FRANCE FOOTBALL - ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΚΟΜΟΡΕΣ

Προτού, μάλιστα, καταλαγιάσει η κουβέντα σχετικά με τα νωθρά αντανακλαστικά του “France Football”, το γαλλικό περιοδικό φρόντισε να βάλει άλλο ένα “αυτογκόλ”, χρησιμοποιώντας μία σημαία από τις Κομόρες που έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)