Ποδόσφαιρο

04 Νοεμβρίου 2018 19:29

Διέλυσε την Σαουθάμπτον και στέκει μόνη στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι

Επελαύνουν οι "Πολίτες" του Γουαρντιόλα, ο οποίος έκανε πολλές αλλαγές στο σχήμα της ομάδας.

Διέλυσε την Σαουθάμπτον και στέκει μόνη στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι
-

Μόνο... στην ελπίδα είχε εναποθέσει τις προσδοκίες για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ, κόντρα στην πρωτοπόρο Σίτι, η Σαουθάμπτον, αλλά η πραγματικότητα αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρή, με ήττα 6-1 για τους «Αγιους».

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδειξαν... έλεος, είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με τη διαφορά δυναμικότητας να «βγάζει μάτια», στην αποτυχημένη προσπάθεια της Σαουθάμπτον να αμυνθεί μέσα στο "Etihad Stadium". Κι όλα αυτά με τον Γκουαρντιόλα να έχει προβεί σε αλλαγές 9 παικτών εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στη Φούλαμ!

Πάντως, οι «Πολίτες» δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, να φτάσουν δηλαδή για πρώτη φορά τα 7 σερί ματς στη Premier League δίχως να δεχτoύν γκολ! Τα σχέδια τους χάλασε στο 30ο λεπτό το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάνι Ινγκς.

AP - Μάντσεστερ Σίτυ - Σαουθάμπτον

Μετά το αυτογκόλ του Ολλανδού αμυντικού της Σαουθάμπτον, Ουέσλι Χουντ, στο 6ο λεπτό, οι δύο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Αγουέρο (12΄) και Σίλβα (18΄) διαμόρφωσαν το 3-0, πριν μειώσει σε 3-1 από το σημείο του πέναλτι ο μέσος των φιλοξενούμενων Ντάνι Ινγκς, στο 30ο λεπτό.

Τα επόμενα δύο γκολ της Σίτι πέτυχε ο Ραχίμ Στέρλινγκ (45+2' & 67΄), ενώ στο 90΄ ο Γερμανός εξτρέμ Λιρόι Ζανέ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα.

AP - Μάντσεστερ Σίτυ - Σαουθάμπτον

Η Μάντσεστερ Σίτι, με 29 βαθμούς βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 11 αγωνιστικές, σε απόσταση 2 βαθμών από τη δεύτερη Λίβερπουλ που συμβιβάστηκε σε ισοπαλία (1-1) στο Emirates του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ το Σάββατο (3/11). Η Σαουθάμπτον έμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα με 7 βαθμούς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)