Ποδόσφαιρο

13 Οκτωβρίου 2018 08:33

Διεθνείς Ρώσοι ποδοσφαιριστές πέταξαν... καρέκλα σε σεκιούριτι (βίντεο)

Δύο ποδοσφαιριστές του ρωσικού πρωταθλήματος “ζήλεψαν” τη δράση των χούλιγκαν .

Διεθνείς Ρώσοι ποδοσφαιριστές πέταξαν... καρέκλα σε σεκιούριτι (βίντεο)
-

Μάρτυρες αμέτρητων επεισοδίων έχουν γίνει  οι φίλοι του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, απόρροια της αέναης διαμάχης και του άσβεστου μίσους μεταξύ των οπαδών πολλών συλλόγων. Αποτέλεσμα αυτών των περιστατικών είναι η ταύτιση της βίας με ορισμένες ομάδες χούλιγκαν. 

Ωστόσο, δύο ποδοσφαιριστές, ο 27χρονος Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ζενίτ) και ο 30χρονος Πάβελ Μαμάεβ (Κράσνονταρ), όπως φαίνεται θέλησαν να ισοπεδώσουν κάθε στερεότυπο, διεκδικώντας “μερίδιο” από τη φήμη των θερμόαιμων οπαδών. 

Έχοντας βγει για καφέ σε κεντρικό σημείο της Μόσχας, ενεπλάκησαν με σεκιούριτι που τους ζήτησαν να κάνουν λιγότερο θόρυβο. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να “εξφενδονίσουν” προς το μέρος τους και μία καρέκλα. 

Το υπουργείο της χώρας ήδη διερευνά το περιστατικό, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες , ενώ οι δύο άσοι αναμένεται να πληρώσουν… ακριβά την οξυθυμία τους, μέσω της επιβολής κυρώσεων. 

"Η ρωσική ομοσπονδία προβλέπει βαριές ποινές σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο, σε περίπτωση που ζημιώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου", ήταν το πρώτο σχόλιο. 

Το συγκεκριμένο “δίδυμο” δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε μπελάδες: Κατά τη διάρκεια του Euro της Γαλλίας, το 2016, και παρά την αποκαρδιωτική πορεία της εθνικής τους, οι δύο άσοι εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε μαγαζί του Μόντε Κάρλο μέχρι πρωίας. Η “αδιαφορία” τους, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη από τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία τους “φιλοδώρησε” μ’ ένα γερό πρόστιμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)