Γενικά

18 Σεπτεμβρίου 2018 09:34

Μπούκαρε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τους παίκτες (εικόνες)

Εικόνες ντροπής σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Άνδρες ασφαλείας του γηπέδου τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν.

Μπούκαρε με όπλο στο γήπεδο και απείλησε τους παίκτες (εικόνες)
-

Εικόνες ντροπής σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κένυα…

Παίκτες της κενυάτικης ομάδας Bandari FC φέρονται να δέχθηκαν ένοπλη επίθεση από άνδρα που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στην Zoo Kericho την Κυριακή (16/09).

Διευθύνων σύμβουλος της Bandari κατήγγειλε ότι μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης ένοπλος άνδρας από την ασφάλεια του γηπέδου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο παικτών της ομάδας του.

«Έμοιαζε μεθυσμένος. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα είχε συμβεί αν είχε πυροβολήσει», δήλωσε εκπρόσωπος των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, ο ένοπλος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο αργότερα από συναδέλφους του (άνδρες ασφαλείας του γηπέδου). Ο Διευθύνων Σύμβουλος του πρωταθλήματος της Κένυας (KPL) Jack Oguda δήλωσε ότι έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά το συμβάν και περιμένει από το σύλλογο μια επίσημη εξήγηση πριν το θέμα κατατεθεί στην πειθαρχική επιτροπή.

Από την πλευρά της  η κενυατική ομοσπονδία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο άνδρας που εισήλθε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο.

Ένοπλος - αγώνας - Κένυα

Ένοπλος - αγώνας - Κένυα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)