Αλλα αθλήματα

03 Σεπτεμβρίου 2018 16:15

Υδατοσφαίριση: Αποθεωτική υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης (εικόνες)

Η Εθνική Νέων Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας άλλη μία τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Υδατοσφαίριση: Αποθεωτική υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης (εικόνες)
-

Με το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και τα χρυσά μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος τους, επέστρεψαν στην Αθήνα οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Νέων Ανδρών, γνωρίζοντας αποθεωτική υποδοχή.

Η ελληνική ομάδα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Ο Τεό Λοράντος και τα παιδιά του έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες και μας χάρισαν μία ακόμη μεγάλη διάκριση στο “χρυσό” καλοκαίρι για τον ελληνικό αθλητισμό, με μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε 8-5 του Μαυροβουνίου, στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση στην υδατοσφαίριση, μέσα στο 2018.

Σήμερα, εξάλλου, επέστρεψε στην Αθήνα και η Εθνική Νεανίδων του πόλο, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Εθνική Ομάδα Νέων

Εθνική Ομάδα Νέων

Εθνική Ομάδα Νέων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)