Στίβος

10 Αυγούστου 2018 07:48

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: στον τελικό με σπουδαία επίδοση η Μπελιμπασάκη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από όλες τις αθλήτριες και είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: στον τελικό με σπουδαία επίδοση η Μπελιμπασάκη
-

Μετά από πολλά χρόνια μια Ελληνίδα αθλήτρια διεκδικεί διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση στα 400 μέτρα.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη μόλις στην πρώτη της χρονιά στο αγώνισμα έδειξε πως έχει μέλλον και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η 27χρονη Ελληνίδα αθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό των 400μ, αφού ήταν δεύτερη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 51.23, που ήταν και η δεύτερη επίδοση του ημιτελικού κι έβαλε υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στον τελικό του Σαββάτου.

«Είχα λίγο άγχος να περάσω στον τελικό, ωστόσο επέλεξα να κάνω μια κούρσα την οποία έλεγχα. Ο τελικός είναι άλλος αγώνας, είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι έτοιμη για τον τελικό. Τις τελευταίες ημέρες με ενοχλεί το πόδι, ωστόσο χάρη στην δουλειά που κάνει ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Γιάννης Κουτρούλης και τον ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό, κατάφερα να κάνω την κούρσα χωρίς να το σκέφτομαι την ενόχληση», είπε μετά τον αγώνα η Μαρία Μπελιμπασάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)