Μπάσκετ

02 Ιουλίου 2018 23:18

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19

Έγινε ο πρώτος ξένος άσος του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ που φιγουράρει στο εξώφυλλο του δημοφιλούς video game.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19
-

Mε κάθε επισημότητα η 2Κ και ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστοποίησαν τη συνεργασία τους, με τον “Greek Freak” να γίνεται ο πρώτος διεθνής παίκτης (σ.σ. μη Αμερικανός), η φιγούρα του οποίου θα κοσμεί το εξώφυλλό του κορυφαίου μπασκετικού video game “ΝΒΑ 2Κ19”.

Ο Giannis “εξαργύρωσε” την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στον “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ, με την εταιρία να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να του χαρίζει χωρίς δεύτερες σκέψεις πρωταγωνιστική θέση στο video game της νέας σεζόν.

Πρόκειται για ακόμη ένα “παράσημο” του Giannis στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και ακόμη μία κίνηση επιβεβαίωσης του αυξανόμενου κύρους και αναγνώρισης που τυγχάνει ο Έλληνας super star των Μιλγουόκι Μπακς στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά και παγκοσμίως.

«Είναι τιμή μου να είμαι ο πρώτος διεθνής παίκτης που φιγουράρει στο εξώφυλο του @ΝΒΑ2Κ», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter o Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - NBA 2K19 - ΕΞΩΦΥΛΛΟ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)