Μπάσκετ

19 Ιουνίου 2018 19:40

Εθνική Μπάσκετ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα σε Ισραήλ και Εσθονία

Με 15 παίκτες ξεκινά η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τους δύο εκτός έδρας αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εθνική Μπάσκετ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα σε Ισραήλ και Εσθονία
-

Με 15 παίκτες θα ξεκινήσει την Τετάρτη η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τους δύο εκτός έδρας αγώνες, με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7), στο πλαίσιο του 3ου «παραθύρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Από την αρχική λίστα των 24ων που είχαν κληθεί απουσιάζουν τα ονόματα των ΝΒΑερ Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Κουφού, καθώς και αυτά των Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδα Κασελάκη και Αντώνη Κόνιαρη.

Στην προεπιλογή δεν είχε συμπεριληφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ξεκουράζει το ταλαιπωρημένο του γόνατο, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που προπονείται με τους Μπλέιζερς. Το ίδιο και ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν έχει καταστήσει σαφές αν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Ήδη, ένα γκρουπ από τους 15 παίκτες που είχε ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει αρχίσει από τη Δευτέρα (18/6) προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤ: Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Γκίκας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Κατσίβελης

ΓΚΑΡΝΤ: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Χάρης Γιαννόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Λίνος Χρυσικόπουλος

ΣΕΝΤΕΡ: Γιάννης Μπουρούσης, Βαγγέλης Μαργαρίτης

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)