Ποδόσφαιρο

06 Φεβρουαρίου 2018 14:09

Απίστευτο: διαιτητής απέβαλε τον βοηθό του

Πρωτόγνωρο περιστατικό όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη. Να σημειωθεί ότι τον επόπτη αντικατέστησε φίλαθλος από την εξέδρα!

Απίστευτο: διαιτητής απέβαλε τον βοηθό του
-

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στο γήπεδο του Καραβόμυλου, όταν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Σάμης και της Εικοσιμίας ( τελικό σκορ 1-1), ο διαιτητής της αναμέτρησης Κιόσης, απέβαλε τον… έναν εκ των δύο βοηθών του! 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν ο β’ επόπτης, φέρεται να εξύβρισε ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας.

 Το συμβάν αντιλήφθηκε ο παρατηρητής της αναμέτρησης, ακολούθησε ένταση και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μετά από μία ώρα καθυστέρηση και τελικά χρέη επόπτη έκανε ο φίλαθλος κ. Βιτωράτος μετά από συμφωνία και των δύο ομάδων.

Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, αλλά καταγράφεται στα πιο παράδοξα του τοπικού - και όχι μόνο- ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το inkefalonia.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)