Ποδόσφαιρο

27 Δεκεμβρίου 2017 19:14

Παναθηναϊκός: Πληρώθηκε η δόση Οκτωβρίου στον Χουλτ

Η δόση πληρώθηκε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή. Τι σημαίνει αυτό. Ποιοι άλλοι φεύγουν από το "τριφύλλι"

Παναθηναϊκός: Πληρώθηκε η δόση Οκτωβρίου στον Χουλτ
-

Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή. Η κίνηση αυτή από την πλευρά της ΠΑΕ δεν φαίνεται πως θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς κανείς από τη διοίκηση δεν περιμένει ότι ο 27χρονος παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή του.

Παρά την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή πιστώθηκε το ποσό των 70.000 ευρώ, που αφορά την δόση του Οκτωβρίου. Η κίνηση αυτή έγινε ετεροχρονισμένα, καθώς ο Χουλτ είχε ήδη καταθέσει την προσφυγή, κάτι που σημαίνει σε νομικό επίπεδο ότι, εφόσον δεν την αποσύρει, τότε δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα αφότου εκδικαστεί η υπόθεση και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Εκτός κι αν ο ίδιος μετά από αυτή την ενέργεια της ΠΑΕ κάνει πίσω και αποσύρει την προσφυγή του.

Ο Χουλτ, όμως, θέλει να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πράξει διαφορετικά.​

“Τελειώνουν” Σιλά και Χίλιεμαρκ 

 Τα σενάρια αποχώρησης αρκετών παικτών, είτε μέσω μεταγραφών, είτε μέσω αποδεσμεύσεων, έχουν μπει σε πλήρη εφαρμογή και εντός των προσεχών ημερών, οι Γιακούμπα Σιλά και Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «πράσινους».

Οι δύο προαναφερθέντες έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στο «τριφύλλι» από Ρεν και Τζένοα αντίστοιχα, ωστόσο, και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα διακοπεί άμεσα η διαδικασία του δανεισμού τους και θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν.

Αφενός μεν τα υψηλά συμβόλαια που πρέπει να καλύψει η διοίκηση έως το τέλος της περιόδου, εφόσον παραμείνουν στην ομάδα οι δύο παίκτες, αφετέρου δε, η αγωνιστική τους εικόνα, δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τους διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)