Ποδόσφαιρο

29 Νοεμβρίου 2017 17:26

Στο “ρελαντί” ο ΠΑΟΚ…

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνέτριψε τον Αιγινιακό στο Κύπελλο. Έγραψε ιστορία ο 16χρονος Βρακάς.

Στο “ρελαντί” ο ΠΑΟΚ…
-

Με καλή συνολική παρουσία και κορυφαίους τους Πέλκα, Λημνιό και Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3/3 τερματίζοντας πρώτος με 9 βαθμούς στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, συντρίβοντας τον αδύναμο Αιγινιακό με 5-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών, ο Λημνιός με κοντινό πλασέ, από σέντρα του Πέλκα, παραβίασε την εστία του Τόλιου, ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Στο 52΄ ο Πρίγιοβιτς (που ήταν άφαντος στο πρώτο ημίχρονο) πέτυχε το 0-2 με ωραίο κοντινό πλασέ. Στο 67΄ από σέντρα του Μακ, ο Πρίγιοβιτς πάλι με σουτ έκανε το 0-3, σε μια φάση που υπάρχει υποψία οφσάιντ για τον σκόρερ.

Στο 72΄ ο ΠΑΟΚ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ με τεχνικό πλασέ του Ελ Καντουρί μέσα από την αντίπαλη περιοχή και στο 82΄ ο Λημνιός σέντραρε και ο Σάχοφ με κεφαλιά σημείωσε το 0-5. Το γκολ του μαροκινού Ελ Καντουρί ήταν το πρώτο του νεοαποκτηθέντος επιθετικού στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Γιώργος Βρακάς έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε σε επίσημο παιχνίδι την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής από τα Γιάννινα ξεκίνησε σήμερα τον αγώνα, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 1 ημέρας, καθώς είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 2001.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (64΄ Zoύρκος), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (56΄ Φουρτζίου), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάχοφ, Μαουρίτσιο (56΄ Κάτσε), Λημνιός, Πέλκας (61΄ Μακ), Βρακάς (64΄ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)