Ποδόσφαιρο

29 Οκτωβρίου 2017 14:04

Γκολ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββάτου (βίντεο)

Νίκη για την Μπαρτσελόνα, ήττα για την Μίλαν, η οποία σε λίγες ημέρες παίζει με την ΑΕΚ. Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Μπάγερν.

Γκολ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββάτου (βίντεο)
-

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στο Μπιλμπάο, αλλά δεν ήταν φιλικός απέναντι στην πρώην του ομάδα, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 2-0 της Ατλέτικ.

Οι Μέσι και Παουλίνιο χάρισαν τους τρεις βαθμούς στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» - οι άσοι των οποίων αγωνιούν για το μέλλον τους, λόγω των εξελίξεων στην Ισπανία, που βρίσκεται σε δίνη μετά την άρση αυτονομίας της Καταλονίας, να συμπληρώνουν 7 παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ σε 10 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Γκέλα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Βιγιαρεάλ. Ο Κορέα έδωσε το προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος», με τον Κάρλος Μπάκα να ισοφαρίζει για το «κίτρινο υποβρύχιο», λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, γνώρισε την ήττα από την Γιουβέντους με 0-2. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε σε μεγάλη μέρα τον Ιγκουαΐν, ο οποιός σημείωσε και τα δυο γκολ των «μπιανκονέρι».

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την Ρόμα, που κέρδισε με 1-0 την Μπολόνια, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Ιταλο-αιγύπτιου επιθετικού, Ελ Σαραουί.

Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, λυγίζοντας την αντίσταση της Λειψίας με 2-0. Δύο γκολ με όμορφα πλασέ από τους Ροντρίγκες και Λεβαντόφσκι έκριναν την αναμέτρηση.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από τα παιχνίδια του Σαββάτου στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)