Ποδόσφαιρο

31 Αυγούστου 2017 18:17

Στον ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Χοσέ Μαουρίτσιο, αλλά και την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Στον ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο
-

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμενόταν για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ από την Βόλφσμπουργκ και αυτή ήρθε...

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, αφού βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ. Νωρίτερα πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ιδιαιτέρως αγαπητός παίκτης στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα στοιχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ποσό μεγαλύτερο των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την τριετή συνεργασία του μαζί της.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Χοσέ Μαουρίτσιο, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μαουρίτσιο - ΠΑΟΚ

Ο Μαουρίτσιο γεννήθηκε στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, στις 21 Οκτωβρίου του 1988. Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην Κορίνθιανς, αλλά το 2006, σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Φλουμινένσε τον απέκτησε και μάλιστα τον έριξε αμέσως στα βαθιά. Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές και μοίρασε δύο ασίστ αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ο Κάρλος Ζαμπράνο, που ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, για να ολοκληρώσει και αυτός την μετακίνηση του στον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης, ενώ προς δανεισμό στην Καραμπάχ είναι ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ενρίκε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)