Ποδόσφαιρο

25 Αυγούστου 2017 08:10

Αποδοκίμασαν τους παίκτες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Περίπου 400 οπαδοί του «δικεφάλου» τα... έψαλλαν στους παίκτες για την ταπεινωτική ήττα από την Έστερσουντ και μάλιστα με προτροπή... Σαββίδη!

Αποδοκίμασαν τους παίκτες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
-

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη μικρή και σχεδόν ημιεπαγγελματική ομάδα της Σουηδίας, την Έστερσουντ από την οποία και αποκλείστηκε πετώντας την μοναδικη ευκαιρία της πρόκρισης στην φάση των ομίλων του Europa League.

Η ελληνική ομάδα έκανε από τα πιο αρνητικά παιχνίδια της με παίκτες που δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν, με προπονητή που δεν είχε κανένα σχέδιο αγωνιστικής αντίδρασης και με ελλιπέστατη αγωνιστική ποιότητα.

Γι αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτηκε να τους... τιμωρήσει, υποχρεώνοντάς τους να σταθούν σιωπηλοί μπροστά τους 400 οπαδούς του «δικεφάλου», οι οποίοι και τους αποδοκίμασαν έντονα!

Με συνθήματα, πολλά... "γαλλικά" και χειρονομίες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πολλοί από τους οποίους σκαρφάλωσαν στα κάγκελα, για να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους παίκτες και τον προπονητή, ζήτησαν το λόγο για την ντροπιαστική εικόνα της ομάδας τους...

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)