Ποδόσφαιρο

12 Αυγούστου 2017 19:35

“Ναρκοπέδιο” η πρεμιέρα της Premier League

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι. “Έμφραγμα” στο 93΄ για τη Λίβερπουλ. Εντυπωσιακή η νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ.

“Ναρκοπέδιο” η πρεμιέρα της Premier League
-

Το μεγάλο “μπαμ” στην πρεμιέρα της Premier League έγινε στο Στάμφορντ Μπριτζ όπου η πρωταθλήτρια Τσέλσι ηττήθηκε 2-3 από τη Μπέρνλι.

Ένα επικό ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 12΄ λόγω αποβολής του Κέιχιλ και με 9 στο 81΄ όταν αποβλήθηκε ο Φάμπρεγκας, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-3!

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε δεν τα παράτησαν, μείωσαν τη διαφορά στο ένα γκολ στο 88΄, όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Σέλχαρστ Παρκ, έλαβε χώρα ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, με την νεοφώτιστη (και επανεμφανιζόμενη μετά από 44 χρόνια) Χάντερσφιλντ, να πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης, 3-0 εναντίον της Κρίστα Πάλας.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΡΟΥΝΕΙ - ΓΚΟΛ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ

Ονειρική ήταν η επιστροφή του Ρούνεϊ μετά από 13 χρόνια στο Γκούντισον Παρκ. Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας χάρισε τη νίκη στην Έβερτον, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τη  Στόουκ Σίτι.

Watford - Liverpool

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Γουότφορντ και η Λίβερπουλ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Η Γουότφορντ τελείωσε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-1 αλλά στην επανάληψη Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική. Ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, είχε δοκάρι και πληθώρα χαμένων ευκαιριών, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ισοφάρισαν στο 93’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)