Ποδόσφαιρο

12 Αυγούστου 2017 16:51

Premier League: “έμφραγμα” στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Κλοπ με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων επιβεβαιώθηκε ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου.

Premier League: “έμφραγμα” στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ
-

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Γουότφορντ και η Λίβερπουλ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Η Γουότφορντ τελείωσε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-1 αλλά στην επανάληψη Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική. Ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, είχε δοκάρι και πληθώρα χαμένων ευκαιριών, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ισοφάρισαν στο 93’.

Βασικός με τους γηπεδούχους και παρών σε όλο το διάστημα ήταν ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος έδωσε την ασίστ (από κόρνερ) στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Έτσι το υπερθέαμα της Premier League ξεκίνησε με δύο ματς στα οποία έχουν σημειωθεί 13 γκολ, καθώς η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο «Εμιρέιτς», όπου η Άρσεναλ επικράτησε της Λέστερ με 4-3.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)