Μπάσκετ

25 Ιουλίου 2017 16:22

Ο Φώτσης ...αποχωρίστηκε τον Παναθηναϊκό

Συγκινητική ανακοίνωση της ΚΑΕ για την επιλογή του 36χρονου άσου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Φώτσης ...αποχωρίστηκε τον Παναθηναϊκό
-

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν από σήμερα Αντώνης Φώτης και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς μετά από 12 χρόνια προσφοράς – στην διάρκεια των οποίων κατέκτησε πολλούς τίτλους - ο 36χρονος παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μία από της «σημαίες» των πράσινων αποτελεί πιά παρελθόν, με πρωτοβουλία του παίκτη, καθώς, ο 36χρονος φόργουορντ έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάντως του είχε κάνει πρόταση παραμονής στην ομάδα για έναν χρόνο.

Το πιθανότερο είναι ο Φώτσης (σημ: ο οποίος διαθέτει και τουρκικό διαβατήριο) να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα ή στην Τουρκία.

Ο «Μπάτμαν» έπαιξε πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό το 1997 και από τότε, πανηγύρισε με τους πράσινους 10 πρωταθλήματα, 3 Ευρωλίγκες και 6 Κύπελλα. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Με μια συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρέτισε τον Αντώνη Φώτση η «οικογένεια των πρασίνων, «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)