Ποδόσφαιρο

02 Ιουλίου 2017 18:00

Confederations Cup: η Πορτογαλία κατέκτησε την 3η θέση

Οι Ίβηρες έστειλαν τον αγώνα στην παράταση και εκεί κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Μεξικού και να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Confederations Cup: η Πορτογαλία κατέκτησε την 3η θέση
-

Η Πορτογαλία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε στην παράταση 2-1 το Μεξικό, στον «μικρό τελικό» της διοργάνωσης που διεξήχθη στη Μόσχα.

Η πρωταθλήτρια CONCACAF προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Νέτο στο 54΄, ωστόσο οι Ίβηρες έστειλαν τον αγώνα στην παράταση με το γκολ του Πέπε στις καθυστερήσεις (90+1΄) κι εκεί πήραν τη νίκη με το πέναλτι του Αντριέν Σίλβα στο 104΄. 

Εν τω μεταξύ, το VAR (Video Assistant Referee), η περίφημη τεχνολογία που βοηθάει τον διαιτητή, «ανέλαβε δράση» στον αγώνα, αφού στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μεξικανός αμυντικός, Ράφαελ Μάρκες, ανέτρεψε τον Πορτογάλο επιθετικό, Αντρέ Σίλβα, μέσα στην περιοχή. Η ποινή ήταν σαφής, αλλά ο διαιτητής Αλ Μιρντάσι από την Σαουδική Αραβία, στράφηκε προς το VAR, προκειμένου να είναι σίγουρος για την απόφαση.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Πέπε, Λουίς Νέτο, Ζοάο Μουτίνιο (82΄ Αντριέν Σίλβα), Αντρέ Σίλβα, Νέλσον Σεμέντο, Ντανίλο (82΄ Αντρέ Γκόμες), Πίτσι (91΄ Γουίλιαμ), Νάνι (70΄ Κουαρέσμα), Ζέλσον Μάρτινς, Ελισέου. 

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Αραούχο, Μάρκες (105΄ Φαμπιάν), Λαγιούν, Βέλα, «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες (85΄ Χιμένες), Μορένο, Ερέρα, Γουαρδάδο (80΄ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Περάλτα (61΄ Λοσάνο), Ρέγες.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)