Ποδόσφαιρο

05 Ιουνίου 2017 18:44

Μπεργκ: αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά...

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον αφήνει ο Σουηδός επιθετικός του "τριφυλλιού". Τι λέει για τις συνθήκες και τις αποφάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπεργκ: αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά...
-

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ενόψει του πολύ σπουδαίου αγώνα με τη Γαλλία την Παρασκευή, για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018.

«Υπάρχουν αρκετά σκληρά πράγματα που έχουν συμβεί. Υπάρχουν αρκετές σκέψεις αυτή τη στιγμή» ήταν η τοποθέτησή του όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να πάρει μεταγραφή. Ο Μπεργκ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό.

«Αισθάνομαι καλά στο σύλλογο και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία «σκληρή» πόλη την Αθήνα και έχω μια υπέροχη ζωή, αλλά όλα όσα συνέβησαν με επηρέασαν ψυχολογικά. Αναρωτιέσαι τι θέλουν οι άνθρωποι να δουν. Υπάρχουν κρίσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε ανώτατο βαθμό τα οποία είναι εκτός λογικής. Αισθάνομαι σαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πηγαίνουν προς το χειρότερο στη Λίγκα και αρκετοί έχουν κουραστεί από αυτό». 

Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται όσο μάλιστα υπάρχει και το ενδιαφέρον της Μάλαγα: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να το δω αυτό μετά την Εθνική ομάδα. Όλα είναι υποθετικά πριν υπάρξει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι 31 και δεν γνωρίζω πόσες ευκαιρίες θα έχω στο μέλλον. Στον Παναθηναϊκό καταλαβαίνουν ότι πήγα εκεί για να κατακτήσω κάτι και δεν το έχουμε κάνει αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν είσαι στον μεγαλύτερο σύλλογο, με τα περισσότερα λεφτά και τη μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)