Μπάσκετ

03 Ιουνίου 2017 09:41

Με “sweep” στους τελικούς η Φενερμπαχτσέ

H Φενερμπαχτσέ «σκούπισε» την Νταρουσάφακα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς. Mε δεμένο αγκώνα αγωνίστηκε ο Σλούκας.

Με “sweep” στους τελικούς η Φενερμπαχτσέ
-

H Φενερμπαχτσέ «σκούπισε» την Νταρουσάφακα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή το ζευγαριού Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές (η σειρά βρίσκεται στο 2-0).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρασε νικηφόρα με 90-74 από την έδρα της Νταρουσάφακα, έγραψε το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών και έδωσε τέλος στα όνειρα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ για τίτλο.

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αγωνίστηκε με δεμένο τον αγκώνα, περιορίστηκε σε 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τη στιγμή που ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (19π.) πρωτοστάτησε στην επίθεση της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Από την Νταρουσάφακα, που θα δει το ρόστερ της να... αδειάζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της μη συμμετοχής της στην Euroleague, ξεχώρισε ο Τζέιμς Άντερσον με 21 πόντους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)