Μπάσκετ

22 Απριλίου 2017 11:23

Προέλαση των Τούρκων στην Euroleague!

Το Final four γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και παρότι όλες οι τουρκικές ομάδες ξεκίνησαν με μειονέκτημα έδρας στα play off μπορεί να έχουν 3 εκπροσώπους.

Προέλαση των Τούρκων στην Euroleague!
-

Όταν ξεκίνησαν τα play off της Euroleague, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν πως θα ήταν το Final four στην Πόλη χωρίς εκπρόσωπο της Τουρκίας, από τη στιγμή που και οι 3 τουρκικές ομάδες που συνέχιζαν, θα διεκδικούσαν την πρόκριση με μειονέκτημα έδρας.

Μετά από τα 2 πρώτα παιχνίδια όμως, η κατάσταση άλλαξε και τώρα πια τίθεται το ερώτημα πως θα είναι ένα Final four με 3 από τις 4 ομάδες να είναι από την Τουρκία.

Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές και Νταρουσάφακα, κατάφεραν να πάρουν εκτός έδρας νίκες και να μεταφέρουν το πλεονέκτημα στις δικές τους έδρες.

 Η Φενέρ μάλιστα, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί από τη στιγμή που «άλωσε» δις το ΟΑΚΑ και πλέον αναζητεί μια νίκη στις 2 αναμετρήσεις που ακολουθούν επί τουρκικού εδάφους με τον Παναθηναϊκό για να κλείσει τη συμμετοχή της στο Final four.

Τα τούρκικα θαύματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες η Αναντολού Εφές επικράτησε στο ΣΕΦ του Ολυμπιακού και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 με τα 2 επόμενα παιχνίδια στην Τουρκία.

Το ίδιο έκανε και η Νταρουσάφακα, που σόκαρε την Μαδρίτη με τη νίκη της επί της Ρεάλ κι αν κερδίσει τα επόμενα 2 ματς στην Τουρκία θα ρίξει στο καναβάτσο τους Μαδριλένους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)