Γενικά

01 Απριλίου 2017 09:27

“Messinia Street Relays” με τη Μυρτώ… για τη Μυρτώ!

Ο αγώνας σκυταλοδρομίας στην Καλαμάτα είναι αφιερωμένος στη Μυρτώ, η απίστευτη περιπέτεια της οποίας, στην Πάρο, συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

“Messinia Street Relays” με τη Μυρτώ… για τη Μυρτώ!
-

O Αθλητικός σύλλογος Ακρίτας Καλαμάτας (τμήμα Στίβου) με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν αγώνες σκυταλοδρομίας με την ονομασία Messinia Street Relays και σύνθημα ''τρέχουμε για την Μυρτώ...''.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη Μυρτώ, στο άτυχο κορίτσι που το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτεια της στον νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια αργότερα τα φώτα έχουν σβήσει , αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος.

Στα 19 της χρόνια πλέον παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένεια της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στην Λάρισα.

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα αποφάσισε την στήριξη τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της μέσο των αγώνων σκυταλοδρομίας Messinia Street Relays, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στην παραλία της πόλης παρουσία της ίδιας της Μυρτούς!

Σκοπός του αγώνα αφιερωμένος στη Μυρτώ , είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φορητού μηχανήματος οξυγόνου που τόσο έχει ανάγκη. Το κόστος συμμετοχής είναι 3,00 ευρώ το άτομο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι αναμνηστικό του αγώνα με κεντρικό σύνθημα «τρέχω για την Μυρτώ…», ενώ στους τερματίσαντες του αγώνα θα απονεμηθεί επίσης αναμνηστικό μετάλλιο.

Messinia Street Relays

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)