Ποδόσφαιρο

08 Φεβρουαρίου 2017 17:37

Υπέγραψε ο Μολίνς στον Παναθηναϊκό

Ο Γκιγέρμο Μολίνς αποτελεί και με την βούλα το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Υπέγραψε ο Μολίνς στον Παναθηναϊκό
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 28χρονος Σουηδός διεθνής επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο. Ο Μολίνς εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες με έναν μήνα προκειμένου να αγωνιστεί με τους ‘’πράσινους’’, καθώς το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στην Κίνα.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1988 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και μόλις ενός έτους η οικογένειά του μετακόμισε στη Σουηδία. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Κέβλινγκε και στα 17 του πέρασε τα δοκιμαστικά και εντάχθηκε στη Μάλμε.

Πήρε φανέλα βασικού και έκανε σημαντική καριέρα, με αποτέλεσμα η Άντερλεχτ να τον αποκτήσει το 2011. Οκτώ ημέρες μετά τη μεταγραφή του τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Τον Ιανουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Μπέτις απ' όπου γύρισε στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι.

Εκείνη την περίοδο επέστρεψε στη Μάλμε όπου παρέμεινε έως το περασμένο καλοκαίρι. Τελευταίος σταθμός του η κινεζική Ρεν από την οποία αποδεσμεύτηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας με 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)