Ποδόσφαιρο

08 Φεβρουαρίου 2017 06:48

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα

Παρά τις δυσκολίες, η νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλντερόν» ήταν πανίσχυρη παρακαταθήκη πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα
-

Η Μπαρτσελόνα συνάντησε τρομερές δυσκολίες στο «Καμπ Νου» με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το 2-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» ήταν πανίσχυρη παρακαταθήκη πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 των «ροχιμπλάνκος» (43΄ Σουάρες - 83΄ Γκαμεϊρό) σε ένα απίστευτο ντέρμπι με τρεις αποβολές, χαμένο πέναλτι και κανονικό γκολ του Αντουάν Γκριζμάν που ακυρώθηκε στο 59΄. Το έργο των γηπεδούχων έγινε κοπιαστικό μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σέρχι Ρομπέρτο στο 57΄, όμως στο 68΄ η ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε και ο Γιανίκ Φερέιρα-Καράσκο.

Στο 77΄ ένα εκπληκτικό φάουλ του Λιονέλ Μέσι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, στο 80΄ ο Κέβιν Γκαμεϊρό έστειλε την μπάλα στον... ουρανό από τα 11 μέτρα, αλλά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε άδεια εστία, από ασίστ τουΓκριζμάν. Ο Λουίς Σουάρες αποβλήθηκε στο 90΄ αλλά η Μπαρτσελόνα άντεξε στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων.

Αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» στον τελικό θα είναι ο νικητής που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο η Αλαβές θα υποδεχθεί σήμερα στο «Μεντιθορότσα» τη Θέλτα, από την οποία είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στο Βίγκο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)