Ποδόσφαιρο

28 Ιανουαρίου 2017 11:17

Ετοιμάζει “βαλίτσες” για την Κίνα ο Ρούνεϊ!

Πάνω από 1.000.000 την εβδομάδα προσφέρει κινεζική ομάδα στον Άγγλο στράικερ για να εγκαταλείψει τους «μπέμπηδες».

Ετοιμάζει “βαλίτσες” για την Κίνα ο Ρούνεϊ!
-

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας εξετάζει σοβαρά την αστρονομική πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσφέρει 1.2 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, περίπου 60 εκ. ευρώ το χρόνο!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, έπειτα από 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

 Οι Κινέζοι εκτιμούν ότι ο κύκλος του Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ έκλεισε, την ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει επιθυμία να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Υπέρ της μετακόμισης του Ρούνεϊ στην Κίνα είναι και ο Σβεν Γκόραν Ερικσον, γνωστός στην Αγγλία από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

«Πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση μαζί με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του, αλλά γιατί όχι; Η Κίνα σήμερα είναι ένα εξαίσιο μέρος για να ζεις. Αν δεν έχεις έρθει ποτέ προηγουμένως στην Κίνα, δεν πιστεύεις στα μάτια σου για το πώς είναι. Και είμαι σίγουρος πως ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να παίξει σε κάθε ομάδα εδώ», είπε ο γνωστός προπονητής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)