Ποδόσφαιρο

24 Ιανουαρίου 2017 14:47

Ολυμπιακός: η “πρώτη” του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Ντεμπούτο και για τον Σισοκό. “Αποδεκατισμένος” ο Ολυμπιακός στο “Χαριλάου”. Αγγλικές “σειρήνες” για Μιλιβόγεβιτς.

Ολυμπιακός: η “πρώτη” του Καρίμ Ανσαριφάρντ
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Έπειτα από υπομονή 10 ημερών, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα κάνει το ντεμπούτο  του στον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Ιρανός επιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε “ερυθρόλευκη” αποστολή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Άρη, για την φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδος.

Ντεμπούτο με την ομάδα του Πειραιά θα κάνει ο Αλί Σισοκό, ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Τσόρι Ντομίνγκεζ εξαιτίας των πολλών απουσιών.

Οι πρωταθλητές θα ταξιδέψουν αποδεκατισμένοι και στη Θεσσαλονίκη. Οι εμπύρετοι Φορτούνης, Ιντέγε και Μάριν προστέθηκαν στο ιατρικό απουσιολόγιο μαζί με τον Λεάλι, που ταλαιπωρείται επίσης με ίωση, τον τραυματία Μάρτινς και τον ανέτοιμο Μποτία.

 Ο Πάουλο Μπέντο δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Ντα Κόστα και Ρομαό, οι οποίοι συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα.

Ο Πορτογάλος συνεχίζει να στηρίζει το “νέο αίμα” του Ολυμπιακού, καθώς προορίζει για βασικό τον Δημήτρη Νικολάου. Κι αν ο 19χρονος στόπερ προπονείται εδώ και ένα μήνα με την πρώτη ομάδα, η έκπληξη στη 19μελη αποστολή ακούει στο όνομα Άρντιτ Τόλι. Πρόκειται για έναν 20χρονο αμυντικό, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έλκει την καταγωγή του από την Αλβανία.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι και Βιάνα.

Όσον αφορά τις αγγλικές “σειρήνες” που ηχούν στα αυτιά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η Κρίσταλ Πάλας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

 Οι “ερυθρόλευκοι” κοστολογούν τον Σέρβο στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για καμία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Εφόσον ο Λούκα μετακομίσει στην “Γηραιά Αλβιώνα”, θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ρομάο και ίσως κάνει πιο γρήγορα το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Πειραιάς ο Μανώλης Σιώπης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)