Ποδόσφαιρο

11 Ιανουαρίου 2017 12:06

“Τρέχει” για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο για να κινηθεί για την ενίσχυση του. Στο προσκήνιο πάντα ο Ανσαριφάρντ και ο Ρουμάνος Πόπα.

“Τρέχει” για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η αρχή έγινε τα Χριστούγεννα με την απόκτηση του Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά οι υπόλοιπες υποθέσεις για τον Παναθηναϊκό έχουν κολλήσει λόγω των αποδεσμεύσεων.

Προτεραιότητα αποτελεί η λύση του συμβολαίου του Ιμπάρμπο που πιάνει θέση ξένου παίκτη στο ρόστερ αλλά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται (Ιβανόφ, Σαμπά, Ρινάλντι) για να προχωρήσει η ενίσχυση των ‘’πρασίνων’’.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός κεντρικού μέσου και ενός ακραίου επιθετικού με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος έχει πρόταση στα χέρια του και από τον ΠΑΟΚ, περιμένει μέχρι στιγμής τους ‘’πράσινους’’ αλλά όσο περνούν οι μέρες υπάρχει ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό να χαθεί ο παίκτης.

Παράλληλα στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Ρουμάνου διεθνή ακραίου επιθετικού, Αντι Πόπα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στεάουα και υπάρχουν συζητήσεις για να κλείσει ο παίκτης για το καλοκαίρι με ανοιχτό παράθυρο και για τώρα.

Σε ότι αφορά τον Ιμπάρμπο, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει διακοπές στην πατρίδα του, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Κάλιαρι με ομάδα της Κίνας για την παραχώρηση του Κολομβιανού επιθετικού ώστε να ‘’σπάσει’’ ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)