Ποδόσφαιρο

15 Δεκεμβρίου 2016 19:02

Άνετη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Καλλονής

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη “σφράγισε” το εισιτήριο της πρόκρισης στους “16” πετυχαίνοντας την 3η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο.

Άνετη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Καλλονής
-

Εύκολη νίκη με 3-1 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετούς νέους παίκτες στις ενδεκάδες τους αφού το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία. Ο μεν ΠΑΣ Γιάνινα είχε ήδη περάσει στους “16” ως πρώτος από τον 4ο όμιλο, η δε Καλλονή, χωρίς βαθμό, δεν είχε ελπίδες πρόκρισης.

Αυτό όμως δεν επηρέασε τις δύο ομάδες που γενικά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν τρεις φορές. Το 0-1 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ από το Γιάκο, το 0-2 στο 42΄ με κεφαλιά του Γαρουφαλιά και το 0-3 στο 61΄ με επίσης κεφαλιά του Σκόνδρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83΄ με πλασέ του Τριανταφύλλου.

Η ομάδα της Ηπείρου προκρίθηκε (μαζί με την 2η Ξάνθη από τον όμιλο) με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ η Καλλονή υπέστη τρεις ήττες.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή: Μανιάτης, Ποζατζίδης, Ευαγγελίδακης, Σάββα, Αποστόλου, Τζελίλης, Γιουκαρής (56΄ Γιώργου), Κέρι, Σοφιάνης (67΄ Τριανταφύλλου), Χιντασέλι (74΄ Γκαμάγκας), Λαμπράκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Γιάκος, Φερφελής, Γαρουφαλιάς, Δώνης, Βιντάλ, Ναδάλες, Μαυροπάνος (66΄ Μασούρας), Καρανίκας, Νικολιάς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)